Geboren afscheid

Ouders die te maken krijgen met het overlijden van een baby rondom de geboorte, hadden zich de kraamtijd zo anders voorgesteld. Het is heel onwerkelijk om een kraamtijd in te gaan met lege armen en zonder geliefde baby.

Het kraamdossier ‘Geboren Afscheid’ is voor de kraamverzorgende een leidraad voor deze periode. Het is van grote toegevoegde waarde voor kraamverzorgenden in een kraamgezin met een overleden baby.

Naast uitgebreide informatie over wat ouders kunnen verwachten van deze specifieke kraamzorg, staan er in ‘Geboren Afscheid’ ook fragmenten van ervaringen van andere ouders. Het kraamdossier bevat voor de kraamverzorgende ruimte om afspraken te noteren en rapportages bij te houden. Voor ouders is er ruimte voor het opschrijven van ervaringen en gevoelens. Hierdoor wordt ‘Geboren Afscheid’ voor ouders een document van blijvende waarde.

‘Geboren Afscheid’ is samengesteld onder redactie van Stille Levens. Stille Levens is het kenniscentrum babysterfte. Stille Levens helpt ouders door informatie te delen, steun te geven en door aandacht te geven aan alles wat met babysterfte te maken heeft.

Bestelhoeveelheid Prijs per stuk
1 tot en met 49 exemplaren € 5,15 + € 8,75 verzendkosten
bij 50 exemplaren of een veelvoud € 5,15 (geen verzendkosten)*

Prijzen zijn indicatief en kunnen per drukgang wijzigen.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW

roos

 

geborenafscheid